Nätverksdag med fortbildning 11/11

Nätverksdag i Göteborg 11 november 2017
Vid Celebrate Recoverys 25-årsfirande i USA i augusti 2016 lanserades en särskild satsning på fortbildning kring Psykisk ohälsa och Sexuell exploatering. Vi följde upp detta i Sverige med en fortbildningsdag för CR-aktiva förra året i Stockholm.
Redan då uttrycktes önskemål om en repris på Västkusten. Det var inte så många från Göteborg med omnejd som kunde vara med i december, och nu har vi spikat en liknande dag i Göteborg:
Lördag den 11 november klockan 10.00-15.00 möts vi på Frälsningsarméns Hagakår, Husargatan 1 i Göteborg.
Från 9.30 finns det drop-in-fika. Vi tar en lunchpaus mellan 12.00 och 13.00 och äter på någon av de närliggande matställena.
Före lunch inleder Sara Sebök – psykiater och aktiv i CR Göteborg – med ett föredrag om psykisk ohälsa, vad man idag kan göra inom psykiatrin och hur vi som lekmän kan stötta utan att göra ont värre. Det blir tillfälle till frågor och samtal.
Efter lunch inleder Torbjörn Freij – nationell direktor för CR i Sverige – med ett föredrag om porren som visuell drog – hur porrmissbruk uppstår och hur tolvstegsprogrammet kan vara ett av verktygen för tillfrisknande. Även här blir det tillfälle till frågor och samtal.
Det blir ingen allmän presentation av Celebrate Recovery denna dag, men det hindrar inte att intresserade som inte känner till så mycket om CR ändå kan vara med på de här föreläsningarna.
Eftersom vi ordnar vår egen lunch på stan behöver vi bara förbereda enkelt fika, men det vore ändå bra att veta hur många som kommer. Så om du planerar att vara med är vi tacksamma för en kort rad till vår mail:
info@celebraterecovery.se