Församlingskultur – se videon

Video från samtalet om församlingskultur

Hej, vänner i Celebrate Recovery!

Vi hade ett jättespännande samtal om församlingskultur i lördags. Om du inte hade tillfälle att vara med men hade önskat lyssna får du en ny chans nu med länk till en videoinspelning. Även du som var med kan säkert vara intresserad av att höra en gång till.

Länk till videon:
https://1drv.ms/v/s!ApnBISG2rAuniYABOceffcMXGWOCgw?e=0enqqC

Innehållet i denna video:
12 första minuterna är lovsång och bön
12:00 – 22:45 är en inledning av Semias Schenberg från Varbergs pingstförsamling och LP-ledare
22:45 – 27:30 är mitt bidrag (Torbjörn Freij)
37:30 – 1:22:00 är ett föredrag av Mattias Neve, pastor i Stockholm Vineyard och doktorand inom ämnet församling och kultur.

Jag beklagar att jag klantade mig lite under inspelningen av mitt eget bidrag. Jag drog inte undan bilden på deltagarna och därför skyms overhead-bilderna delvis, men om man lyssnar så hör man vad det står även där det inte syns.
För den som önskar finns en åhörarkopia av min genomgång här:
https://1drv.ms/b/s!ApnBISG2rAuniYAOzgZpjrGq6nEhlw?e=g8jliH

Det här samtalet om församlingskultur – på gott och ont – går vidare.

Varma hälsningar i vinterkylan!
Torbjörn Freij
Celebrate Recovery Sverige
torbjorn.freij@celebraterecovery.se
070 – 99 50 113